Sanny Jurkovich is gespecialiseerd in het personen- en familierecht en het arbeidsrecht. Zij heeft ruime ervaring met echtscheidingen, omgangsregelingen, partner- en kinderalimentatie en ouderlijk gezag. Met name zaken waar iets bijzonders speelt, liggen haar na aan het hart. Denk daarbij aan echtscheidingen met internationale aspecten of bijzondere huwelijkse voorwaarden. Daarnaast staat zij werknemers én ambtenaren bij in geval van ontslag, problemen rondom reïntegratie, doorbetaling salaris etc. 

In personen- en familierechtzaken is frequent overleg met mr. Ruth Achttienribbe van Achttienribbe Advocatuur te Amsterdam. Met Ruth werkt Sanny ook samen in echtscheidingszaken. In dat geval hebt u beiden een eigen advocaat, maar die advocaten doen er alles aan om u snel en zonder kleerscheuren door de echtscheiding heen te helpen, waarbij in het bijzonder ook oog is voor de belangen van de kinderen.

Sinds maart 2022 is Sanny rechter-plaatsvervanger in de rechtbank Breda.

Sanny studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar studie werkte zij aan de Universiteit van Amsterdam, de Hogeschool Utrecht en als interim jurist bij verschillende bedrijven en overheidsinstanties. Kenmerkend voor haar aanpak: praktisch en oplossingsgericht.

Sanny heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:- personen- en familierecht;- arbeidsrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.